LAATSTE NIEUWS

Beste leden van The Counters

Sporters en publiek vanaf 18 jaar...

Dit seizoen zijn een aantal spelregels gewijzigd.
De KNVB heeft...

8 februari 2020 16:00 uur - Een uur geleden hebben...

     

LID WORDEN?

We stellen geen limieten aan het aantal teams, dus niet alleen nu maar ook de aankomende seizoenen is iedereen welkom bij The Counters.

Heb je interrese om lid te worden van The Counters neem dan contact met ons op via info@thecounters.nl of schrijf je meteen in via het inschrijfformulier.

     

Thuishal The Counters

Topsportcentrum Koog aan de Zaan
Wezelstraat 7
1541 LZ  Koog aan de Zaan
075 - 670 5591

8 februari 2020 16:00 uur - Een uur geleden hebben we samen met het kabinet maatregelen aangekondigd tegen racisme en discriminatie in het voetbal. Met de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Justitie en Veiligheid en Sociale Zaken en Werkgelegenheid zijn we in de afgelopen maanden tot een omvangrijk meerjarenprogramma gekomen, dat racisme en discriminatie uit het voetbal moet bannen. Dit doen we met een daadkrachtige aanpak, die zowel in het betaald- als het amateurvoetbal wordt ingevoerd. Het aanvalsplan heet: ‘Ons voetbal is voor iedereen’.

 

anti discriminatie knvbUniek
Voetbal brengt miljoenen Nederlanders op de been met onvoorstelbaar veel verschillende achtergronden. Deze unieke verbindende kracht zorgt ervoor dat mensen elkaar ontmoeten op velden en in stadions, vriendschappen voor het leven ontstaan. Helaas is het voetbal ook kwetsbaar voor bepaalde denkbeelden die leven in de samenleving. Op 17 november jl. werd dit pijnlijk duidelijk door het racistische spreekkoor bij de wedstrijd FC Den Bosch – Excelsior. Ook in het amateurvoetbal is racisme en discriminatie al te lang een wijdverbreid probleem. Zelfs de kleintjes worden geconfronteerd met apengeluiden en hatelijke opmerkingen.

Dit moet stoppen.

Samen
Daarom ligt er nu met ‘Ons voetbal is voor iedereen’ een gezamenlijk aanvalsplan van overheid en KNVB, waarmee we een positieve beweging op gang willen brengen om één front te vormen tegen racisme en discriminatie. Dat doen we met iedereen die het voetbal liefheeft. Want onze sport is te mooi om te laten verpesten door een paar idioten. Via deze link leest u alle ins en outs over het plan.

knvb banner nb v40

Heb je nog meer tips en suggesties? Schroom dan niet om te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen zetten we racisme en discriminatie buitenspel!

Met vriendelijk groet,

Jan Dirk van der Zee

 

20180204 sponsorbalk